Des de la Residència d’Avis d’Amposta volem agrair la colaboració desinteressada d’empreses i entitats, tant d’Amposta com d’altres punts de la geografia catalana i espanyola, que ens han fet donacions voluntàries de material o cessions temporals d’equipaments per poder lluitar contra la pandèmia de la COVID-19.

Productes desinfectants i per protegir els i les professionals sanitàries en el desenvolupament de les seves tasques professionals, equipament informàtic i equipament per a l’antiga residència, productes d’alimentació,… tot això ens ha arribat de forma desinteressada i ens és de gran utilitat. Els productes donats s’han distribuït tant a l’Hospital Comarcal d’Amposta com a la Residència de gent gran.

Moltes gràcies l’IES Ramon Berenguer IV d’Amposta, a Rock Love Tattoo, a EntreTeles, a El racó de la Festa, a la Residència Sant Miquel Arcàngel de Tortosa, a la Societat de Caçadors, a Balfegó & Balfegó SL, al col·lectiu d’empresaris del moble de La Sénia, a l’estanc Loles Tabacs Once 6/49 i als seus clients, a la clínica dental Vitaclínic, a Ferré Anell Indústria SL, a la Ferreteria Ferré3, al convent de clausura del Montsià, a Pista Cero SL, a Carlos Sánchez Vázques, al col·lectiu de Makers de les Terres de l’Ebre, a la Fundació VMV, a Cartodelta, al Col·legi Teresià de Tortosa, a Ous Roig, a la Pastisseria Fresquet, al restaurant la Citta Alta, a Aigua Sant Aniol, a Protecció Civil i a la Policia Local d’Amposta, a Homatic Vending, a Torrons Vicens, al Col·legi de Metges de Barcelona, a la Sra. Lourdes Bertomeu, a BQ, a Pepsico, a la Fundació Grupo VMV i a l’Obra Social La Caixa.

També a tots aquells negocis que ens heu posat a la vostra disposició els vostres productes o serveis en cas que els necessitem, com Galeries Espanya, la Sifoneria o MotorEbre.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat.

Entre tots ens en sortirem.