La Fundació Privada Serveis Social del Montsià ha realitzat la contractació de 23 persones dins el Programa Treball i Formació 2021. Linia DONA, TRANS i DLLD (aturats de llarga durada). Aquest programa és una de les mesures de Foment de l’Ocupació del SOC que permet que persones en situació d’atur adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball i obtinguin també la qualificació i capacitats necessàries per la seva inserció al món laboral.

L’objectiu d’aquest programa és facilitar que persones en situació d’atur i amb més dificultats per accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals a través d’un contracte de treball de 12 mesos de durada i la realització de formació per millorar les seves competències transversals.

Aquestes 23 persones contractades per Fussmont desenvoluparan la seva tasca laboral en diferents serveis de l’entitat: àrea administrativa, servei d’higienització, servei de cuina, servei de manteniment  i servei assistencial de la Fundació.