El passat mes de març vam iniciar les  formacions vinculades al Programa Treball i Formació línia Joves Tutelats i Ex-tutelats 2023. Aquestes formacions és realitzen de forma conjunta amb els joves vinculats al programa de l’Ajuntament d’Amposta.

La primera formació ha estat la d’Internet, xarxes socials i dispositius digitals amb una durada de 30 hores. En aquesta es pretén dotar als alumnes de les eines i coneixements a nivell digital que facilitin el seu dia i els permetin una millor inserció al món laboral. Paral·lelament també els ajudarà a crear sinergies i treballar la cohesió de grup amb els tots els joves participants.

La segona formació és la de Mediació i resolució de conflictes que es durà a terme durant els mesos d’abril i maig. Aquesta té una durada de 35 hores i l’objectiu és dotar als joves participants d’eines i coneixements que els ajudaran a resoldre satisfactòriament un conflicte i adquirir competències com la comunicació, l’escola activa i l’assertivitat a través de la participació activa en dinàmiques de grup.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya  i finançat a càrrec dels Fons rebuts del FSE Plus de Catalunya 2021-2027